Despre noi

Despre noi

Solutii individuale pentru cladiri de birouri, spitale sau centre comerciale - aici puteti gasi solutiile potrivite pentru cladirea dumneavoastra in termeni de functionalitate, confort si estetica.

LUXURIA CONSTRUCTII este o echipa de specialisti din industria profesionala cu experienta in ceea ce priveste transformarea renovarilor de locuinte de calitate, proiecte de reparatii si constructii noi. Avem o echipa de oameni calificati si de cea mai buna calitate la dispozitia noastra pentru a va ajuta cu orice tip de proiect, mic sau mare. Cu noi veti avea liniste, stiind ca proiectul dumneavoastra se afla in mana unei companii de constructii autorizata, pe deplin asigurata. Intelegem ca valoarea afacerii noastre este direct legata de satisfactia dumneavoastra. Consideram relatia cu clientii nostri ca fiind un parteneriat menit sa imbunatateasca calitatea vietii si sa sporeasca valoarea casei.

  • Respectam standardele de calitate.
  • Respectam bugetele stabilite.
  • Respectam termenele promise.
  • Garantie.
  • Cele mai bune materiale.

Politicile si practicile noastre au fost dezvoltate pentru a maximiza eficacitatea serviciului nostru si pentru a minimiza intreruperea rutinei zilnice: Produse de calitate: Reprezinta producatorii de cea mai buna calitate din industria constructiilor. Construirea calitatii, a instalatiilor sanitare si a componentelor electrice poate avea un impact enorm asupra confortului si eficientei. Va puteti odihni usor, stiind ca fiecare produs pe care il recomandam va oferi o functionalitate exceptionala pe parcursul unui ciclu de viata extins.

Tehnicieni experimentati si calificati: Tehnicienii nostri se pregatesc riguros in cadrul unei echipe de formare si nu le permite niciodata sa diagnosticheze sau sa repare un sistem pana cand nu sunt bine pregatiti. Tehnicienii sunt certificati, si va garanteaza ca fiecare reparatie va fi finalizata rapid si eficient. Componentele autorizate de la fabrica: costurile de taiere prin utilizarea pieselor inferioare nu sunt neglijabile, asadar folosim doar piese de schimb originale din fabrica in toate instalatii sanitare si electrice. Servicii complete de constructii La LUXURIA CONSTRUCTII, intelegem cat de greu este sa gasiti companie care sa intruchipeze calitatile pe care consumatorii le cauta. Apelarea unei companii diferite pentru fiecare proiect de reparatii sau imbunatatiri poate fi consumatoare de timp, frustrant si costisitor. Pentru a rezolva aceasta problema, am creat o solutie completa de servicii care cuprinde o varietate de tranzactii cele mai populare.

1309

Clienti satisfacuti.


1250

Servicii electrice


89

Proiecte


9

Ani experienta


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.